Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Автогонщики Донеччини відзначилися на всеукраїнських змаганнях з міні-ралі і національній серії з ралі на серійних автомобілях

28 та 29 серпня на Одещині та в Черкасах автогонщики Донеччини стали призерами чергових етапів всеукраїнських змагань з автомобільного спорту. 
 
3-й етап чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів», ралі «Куяльник» пройшов в с. Северинівка Одеської області.
 
Загальна дистанція змагань склала 147 км, 114 з яких – «бойові» спецділянки, які зробили двигун однією з найважливіших технічних складових цієї гонки. Так, з 34 екіпажів, що представляють 9 областей країни і Київ, до фінішу дісталися тільки 22.
 
На жаль, з чотирьох екіпажів, які були представлені нашими спортсменами, лише два фінішували. З технічними несправностями стикнулися екіпажі під керівництвом Надії Соболєвої (м. Дружківка) на ВАЗ 2108 у класі Р6, а також екіпаж у складі Сергія Козачище та Ігоря Логінова (м. Маріуполь) на ВАЗ 2105 у класі Р7.
 
Приємними моментами церемонії нагородження стали: 2 місце екіпажу №36 на Toyota Corolla, де другим пілотом є Світлана Кальніна (м. Білицьке) і 3 місце екіпажу №46 на ВАЗ 2108 під керівництвом Руслана Куталовського (м. Маріуполь) у класі Р6.
 
5-й етап національної серії з ралі на серійних автомобілях «Topline24 rally» пройшов у м. Черкаси. Змагання зібрали 45 екіпажів з 8 областей країни і Києва.
 
Результатами виступів двох екіпажів Донеччини стали: екіпаж №22 на Honda Civic, де другим пілотом є Сергій Жуковський, здобув перемогу у класі 2WD 1600 і посів 5 місце в абсолютному заліку; екіпаж № 17 на Mitsubishi Lancer, де першим водієм є Карен Саркісян, посів 4 місце у класі 4WD і 8 місце в абсолютному заліку.
 
Наступними змаганнями для вболівальник буде 5-й етап чемпіонату України з картингу Rotax MAX 2021, який відбудеться вже цими вихідними у Полтаві. Донеччину у цих змаганнях представляє Юрій Черногор з Покровська. 
 
04.09.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах