Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов відкритий чемпіонат міста з кульової стрільби з пневматичної зброї

Минулого тижня в Донецьку в стрілецькому тирі «Динамо» за перемогу боролися стрілки 1994 року народження і молодше. Переможці чемпіонату були визначені у вправах ГП-4, ПП-2 і ПП-1.

Усього в змаганнях взяло участь 46 спортсменів з Горлівки та Донецька.

Абсолютно всі призові місця на відкритому чемпіонаті міста з кульової стрільби з пневматичної зброї застовпили за собою донецькі стрілки. У вправі ГП-4 серед юнаків, набравши 375 очок, впевнену перемогу здобув Максим Мандзюк. З результатом 362 очка друге місце зайняв Гліб Бондаренко. Всього лише два бали йому поступився володар третього місця Юліан Конопля. У цій вправі змагання серед дівчат вийшли ще більш влучними. Боротьба за перемогу видалася на рідкість. У підсумку щасливий квиток витягла Вікторія Корош, яка з результатом 392 очка стала чемпіонкою міста. Одним очком переможниці поступилася володарка срібла Вікторія Сухорукова. Аделіна Козиміна, програвши все те ж одне очко Сухоруковій і два Корош, стала третьою.

У вправі ПП-2 серед юнаків виконували соло брати Сергій і Роман Дрижак. З результатом 382 очка чемпіоном став старший з братів Сергій Дрижак. Роман Дрижак з показником 371 очко став другим, а Євген Гега з результатом 354 очка – третім.

Разючу послідовність продемонстрували дівчата у вправах ПП-2 і ПП-1. У кожній із вправ призери залишалися незмінно однакові. Так, дворазовою чемпіонкою міста стала Марія Гриченко (347 очок – ПП-2, 175 очок – ПП-1). За нею розташувалася Ольга Бондаренко (340 очок – ПП-2, 171 очко – ПП-1). Третє місце – на рахунку Катерини Сорокової (334 очки – ПП-2, 169 очок – ПП-1).

Настрілявши на 160 очок, Данило Єрмак виграв чемпіонат серед юнаків у вправі ПП-1. Створити конкуренцію чемпіону спробував Вадим Сафонов, який став другим з результатом 153 очка. Владислав Бабалік посів третє місце зі 148 очками в активі.

 
24.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах