Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейбольний «Кубок династій» у Лимані та нагородження Наталії Лавриненко

24 серпня в місті Лиман відбулись змагання за «Кубок династій» з волейболу серед жіночих команд, які присвячено Дню Незалежності України, а також другій річниці створення СК «Лиман».
 
Чотири команди розіграли першість за коловою системою:
1 місце – СК «Лиман»-ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишись без пілкування батьків, 18 років та молодші (м. Лиман);
2 місце – СК «Лиман» жінки;
3 місце – ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишись без пілкування батьків-СК «Лиман», 14 років та молодші (м. Лиман);
4 місце – ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишись без пілкування батьків (м. Дружківка).
 
Новачки-наймолодші учасниці – СК «Лиман»-ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишись без пілкування батьків – продемонстрували в грі свої волейбольні навички. 
 
Голова СК «Лиман» Наталія Лавриненко нагородила усіх учасниць грамотами та яскравими медалями, а найкращу команду – Кубком династій.
 
Додамо, що у Лимані відбулась нагородження в рамках офіційних заходів до 30-річчя Незалежності України. Міський голова Олександр Журавльов вручив пам’ятний орден – за особистий внесок та вклад в розбудову держави нагороджена Наталія Лавриненко, майстер спорту України міжнародного класу, голова жіночого СК «Лиман», тренер з волейболу ОДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишись без пілкування батьків.
 
 
27.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах