Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велопробіг у Дружківці на День Незалежності України

24 серпня площа Молодіжна міста Дружківка стала центром любителів велопрогулянок, які відсвяткували 30-у річницю Незалежності України велопробігом. 
 
У заході взяли участь містяни та гості міста різного віку, статі, професій та вподобань. Під час урочистої церемонії відкриття начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар звернулась до присутніх зі словами привітання і побажала учасникам гарного настрою та вдалої поїздки. Розминку для всіх бажаючих провела фітнес-тренерка Оксана Деркач. 
 
Велопробіг під синьо-жовтими прапорами стартував з площі Молодіжної, з якої колона рушила до Кургану Слави, потім їхали по вулиці Космонавтів, звернули на вулицю Машинобудівників, виїхали на вулицю Соборну, від якої попрямували до центральної міської лікарні та зворотнім маршрутом повернулися на площу Молодіжну. 
 
Вчергове дружківчани довели, що активний відпочинок, зокрема, велопрогулянки – запорука гарного настрою та позитивних емоцій.
 
Захід організовано та проведено відділом з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради разом з Дружківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
 
 
 
 
26.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах