Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кубок Донецької області з кікбоксингу WAKO – вперше в Авдіївці

21 та 22 серпня в місті Авдіївка пройшов Відкритий Кубок Донецької області з кікбоксингу WAKO серед юніорів та дорослих, а також Кубок ОДЮСШ з кікбоксингу серед дітей, юнаків та юніорів 2005-2014 р.н.
 
Змагання з кікбоксингу такого рівня і масштабу проведено в Авдіївці вперше.
 
У змаганнях, присвячених 30-й річниці Незалежності України, взяли участь понад 140 кікбоксерів із 15 міст Донеччини та Луганщини.
 
Перед стартом змагань керівник Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш привітав усіх учасників із початком турніру і побажав спортсменам переможних боїв. «В Авдіївці такий турнір проходить вперше, і для нас це честь. Усім учасникам бажаю перемоги і гарного, чесного файту!» – сказав очільник міста.
 
Під час відкриття турніру начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик зазначив, що Авдіївка, незважаючи на близькість до лінії фронту, інтенсивно розбудовує спортивну інфраструктуру. За його словами, це дуже показово і є ознакою успішної громади. Він висловив сподівання, що проведення обласного змагання саме в Авдіївці стане поштовхом для ще більшого розвитку фізичної культури та спорту – і не тільки у місті поблизу фронту, а й по всій Донецькій області. 
 
«Кікбоксинг – красивий вид спорту, нещодавно визнаний Міжнародним олімпійським комітетом. Зичу всім спортсменам волі до перемоги, і нехай переможе найсильніший!» – сказав Володимир Мицик і вручив спортсменам 14 посвідчень «Кандидат в майстри спорту з кікбоксингу ВАКО».
 
Головний суддя обласної першості з кікбоксингу Артем Дріга вручив Володимиру Мицику, Віталію Барабашу і Артему Дубровському подяки та пам’ятні кубки у вигляді боксерської рукавички. Подяками за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію кікбоксингу в місті Авдіївка та за допомогу у проведенні Кубку Донецької області відзначені заступник керівника Авдіївської міської ВЦА Сергій Легенький і начальник міського відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олексій Кравченко. 
 
 
Усі учасники турніру порадували глядачів видовищними поєдинками. Команда місцевих спортсменів на чолі з тренером Артемом Дубровським продемонструвала чудовий результат, виборовши перше загальнокомандне місце. 
 
Друге загальнокомандне місце посіла команда Родинського (тренери Сергій Гоголенко, Денис Оріщенко, Світлана Ситник), а третє загальнокомандне місце – команда з Курахового (тренери Артем Дріга, Владислав Гіда).
 
Особливий інтерес викликали бої найсильніших – шістьох дорослих професійних спортсменів, які входять до збірних команд Донецької та Луганської областей з кікбоксингу. 
 
Організаторами Кубку Донецької області з кікбоксингу виступили управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації, Федерація кікбоксингу Донецької області, ОДЮСШ з кікбоксингу, СК «Ludus combat club».
 
Організатори змагань подякували всім спортсменам, які взяли участь у турнірі, особливо – кікбоксерам з Луганщини, які приїхали до Авдіївки і продемонстрували високий рівень підготовки.
 
 
25.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах