Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Іллінівці пройшла Спартакіада держслужбовців Краматорського району

21 серпня в селі Іллінівка відбувся перший етап Спартакіади серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Краматорського району.
 
У цей день учасники з Костянтинівської, Дружківської, Святогірської, Черкаської, Олександрівської, Андріївської громад та Краматорської РДА були не тільки посадовцями, уповноваженими на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, а, передусім, спортсменами. У змаганнях з п’яти видів спорту (футзал, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки) взяли участь команди Краматорського району.
 
Учасників Спартакіади привітали голова громадської організації ВФСТ «Колос» Краматорського району Віталій Шевченко, голова громадської організації Костянтинівської місцевої організації ВФСТ «Колос» Володимир Жарков, представник Краматорської РДА Олена Тарасова, які відкрили спортивні змагання та побажали учасникам цікавої боротьби та перемоги.
 
Головною метою Спартакіади є залучення державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя, визначення найсильніших спортсменів для комплектування збірної команди Краматорського району для участі у фінальних обласних змаганнях.
 
Усі переможці та призери отримали грамоти від Краматорської РДА, а також позитивні емоції та гарний настрій.
 
За результатами цих змагань сформовано збірну команда Краматорського району для участі у фінальних обласних змаганнях Донецької області, які відбудуться 27 серпня в місті Добропілля.
 
25.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах