Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Святогірську молодь дізналась від олімпійців про гендерну рівність у спорті

18 серпня в місті Святогірськ, у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Яструбок», відбувся масовий захід, учасниками якого стали майже 70 дітей серпневої зміни. 
 
Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області представило активній молоді напрямок «Гендерна рівність в спорті» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту #OlympicLab, який впроваджує НОК України.
 
Школярі активно долучились до спілкування з Вікторією Калюжною, учасницею Ігор ХХХІІ літньої Олімпіади в Токіо. Чемпіонка охоче розповіла про гендерну рівність та сучасні тенденції в легкій атлетиці, поділилась власним досвідом досягнення високих спортивних результатів та надала поради з тренувань і здорового способу життя. 
 
Багато питань молоді стосувалось організації Олімпійських ігор, вражень від перебування в Японії, складнощів при подоланні марафонської дистанції, на якій виступила Вікторія. В обговоренні та спілкуванні також взяв участь легкоатлет Єгор Жуков, стипендіат НОК України. 
 
Заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області Дмитро Подопригора ознайомив слухачів з історією розвитку Олімпійських ігор, досягненнями представників Донеччини на олімпійських аренах та політикою Міжнародного олімпійського комітету щодо дотримання гендерної рівності в спорті. 
 
На згадку про цікаву зустріч всі учасники отримали подарунки від НОК України та регіонального відділення. Автографи, фото на згадку, особисті питання ще довго не давали гостям залишити заклад відпочинку.
 
 
19.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах