Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В Юр’ївці завершився навчально-тренувальний збір вихованців ДО СДЮСШОР з боксу

З 9 по 17 серпня у селі Юр’ївка (Маріупольський район) відбувся навчально-тренувальний збір з боксу вихованців ДО СДЮСШОР з боксу, відділення в місті Маріуполь. 
 
Збір проведено з метою підготовки до нового змагального сезону та оздоровлення дітей. На базі відпочинку «Олімп» 18 спортсменів тренувалися на свіжому повітрі два рази на день.
 
Тренування проводились під керівництвом тренера-викладача Дмитра Шурди. Участь у навчально-тренувальному зборі забезпечено за рахунок батьківських коштів. 
 
Головними завданнями НТЗ вихованців ДО СДЮСШОР з боксу є зміцнення здоров’я та організація дозвілля: ранкова гігієнічна гімнастика, спортивні та рухливі ігри, водні процедури, відвідування басейну. 
 
Спортсмени не тільки тренувалися, а й з користю проводили дозвілля. Тренер-викладач організував екскурсію до військової частини, де діти познайомилися з побутом військовослужбовців. Також співробітники МНС провели лекцію про вибухонебезпеку.
 
Товариські матчі з футболу, баскетболу та волейболу зі спортсменами інших спортивних шкіл підняли настрій та бойовий дух.
 
 
18.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах