Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Переможний виступ Донецької області на чемпіонаті України зі стрільби кульової (гвинтівка)

З 12 по 17 серпня в місті Вінниця, на базі тиру ВОО ФСТ «Динамо» України, відбувся відкритий літній чемпіонат України зі стрільби кульової з гвинтівки, присвячений 30-й річниці Незалежності України. 
 
Донецьку область у цих змаганнях представили чотири спортсмени.
 
Вже в перший день змагань команда дівчат у складі майстрів спорту України міжнародного класу Вікторії Сухорукової, Карини Сулімової і майстра спорту України Вікторії Корж здобула 1 місце в командній першості у вправі МГ-9 (малокаліберна гвинтівка, 50 м, 60 пострілів лежачи). На цей час ці спортсменки представляють місто Краматорськ. У  вправі МГ-9 змагались 10 команд, друге і третє місця посіли команди Львівської і Вінницької областей відповідно. Також у цій вправі Вікторія Сухорукова посіла 3 місце в особистій першості серед 39 учасниць.
 
Але на цьому наші дівчата не зупинились і вже у наступній вправі МГ-6 (малокаліберна гвинтівка, 50 м, 120 пострілів, стрільба з трьох положень) також святкували перемогу в командній першості. А Вікторія Сухорукова стала чемпіонкою ще й в особистому заліку. 
 
Крім того, Вікторії Сухоруковій підкорилась вправа ГП-6 (пневматична гвинтівка 10 м, 60 пострілів), де вона стала найкращою серед 54 учасниць. У командній першості в цій вправі дівчата посіли 6 місце.
 
У вправі ГП-мікст (пневматична гвинтівка, 10 м, змішані команди) Юрій та Вікторія Сухорукови посіли 4 місце з 35 команд.
 
У загально-командній першості команда Донецької області посіла 4 місце серед 13 областей. 
 
Головний суддя чемпіонату України – суддя національної категорії Ірина Сухорукова, заслужений тренер України, віцепрезидент Федерації стрільби Донецької області.
 
18.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах