Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Соледар прийняв VI відкритий турнір з голболу

З 12 по 14 серпня в місті Соледар, на базі спортивного комплексу державного підприємства «Артемсіль», вшосте відбувся відкритий обласний турнір «Кубок Донбасу» з голболу серед спортсменів з порушеннями зору, присвячений 30-й річниці Незалежності України.
 
Організаторами турніру виступили Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» та Донецький обласний осередок Спортивної федерації незрячих України за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.
 
Учасниками турніру стали 24 спортсмени - 4 команди з Житомирської, Київської, Донецької областей, а також збірна Донецького обласного осередку Спортивної федерації незрячих України.
 
Привітати учасників Кубку прийшли начальник ДРЦ «Інваспорт» Костянтин Шевченко, заслужений майстер спорту з плавання серед спортсменів з вадами зору, багаторазовий чемпіон Паралімпійськіх Ігор, голова Донецького обласного осередку Спортивної федерації незрячих України Олександр Мащенко.
 
Приємним сюрпризом для спортсменів став виступ Едуарда Смолякова – тотально незрячого музиканта, лідера гурту «Смолова галерея», лауреата всеукраїнських пісенних конкурсів.
 
Обслуговували змагання судді національної категорії Віктор Лагутін (м. Харків) та Владислав Висоцький (м. Коростень).
 
За підсумками запеклої боротьби місця розподілилися так: 
1 місце – Київська область,
2 місце – Житомирська область,
3 місце – Донецька область,
4 місце – збірна ДОО СФНУ.
 
Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами. Нагородження провів начальник ДРЦ «Інваспорт» Костянтин Шевченко.
 
Центр «Інваспорт» висловив щиру подяку за підтримку: в.о. директора ДП «Артемсіль» Вікторії Луценко, ТОВ «ІНТТЕЛ» в особі Людмили Алексієнко, ТОВ «Торговий дім «Біола».
 
 
18.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах