Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спартакіада серед держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування Волноваського району

13 серпня вперше на базі дитячо-юнацької спортивної школи міста Вугледар пройшла Спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Волноваського району.
 
У цей день учасники трьох команд були не тільки посадовцями, уповноваженими на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, а, передусім, спортсменами. У змаганнях з 5 видів спорту (футзал, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки) взяли участь команди Вугледарської міської територіальної громади, Волноваської МВЦА та Великоновосілківської селищної ради.
 
Учасників Спартакіади привітали голова Волноваської районної державної адміністрації Анатолій Немченко та міський голова Андрій Сілич, які відкрили спортивні змагання та побажали учасникам завзятої боротьби та перемоги.
 
Головною метою Спартакіади є залучення державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя, визначення найсильніших спортсменів для комплектування збірної команди Волноваського району для участі у фінальних обласних змаганнях.
 
За загальними результатами з усіх видів змагань перемогла команда Волноваської МВЦА, а Великоновосілківська селищна рада та Вугледарська міська територіальна громада посіли друге та третє місце відповідно.
 
Усі учасники отримали нагороди – кубки, грамоти та медалі, а також задоволення від участі у змаганнях, гарний досвід та позитивні емоції.
 



16.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах