Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


П’ятий навчально-тренувальний збір регбістів Донеччини пройшов у Юр’ївці

З 2 по 12 серпня на спортивній базі «Олімп» села Юр’ївка (Маріупольський район) проведено п’ятий традиційний навчально-тренувальний збір збірних команд Донецької області з регбі та регбіліг.
 
Понад 30 регбістів на чолі з тренерами: Ігорем Юркіним (місто Покровськ), Володимиром і Юлією Лисенками (місто Селидове) вели підготовку до фінальних змагань чемпіонатів України з регбі - 2021.
 
Зазначимо, що цього року до навчально-тренувального збору регбістів Донеччини долучилися і спортсмени з Харкова – регбійний клуб «Легіон XIII».
 
Щоденні тренування, ранкова пробіжка, зарядка, змагання з регбі, волейболу, футболу, баскетболу, пляжного сумо, плавання, бігу, а також конкурс на кращу фігуру з піску, - спортсмени мали змогу максимально себе проявити і підготуватися до осіннього ігрового сезону.
 
Не забули учасники традиційних зборів і про відпочинок - вечір біля вогнища, сауна, 8-годинний сон, а також збалансоване харчування.
 
Варто додати, що під час зборів для спортсменів було організовано новий для регбістів досвід - змагання з плоггінгу - поєднання екологічного та фітнес рухів, що полягає в бігу в неквапливому темпі зі збиранням сміття вздовж свого маршруту.
 
Федерація регбі Донецької області висловлює подяку начальнику управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимиру Мицику, начальнику управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради Віталію Щербинці, адміністрації спортивної бази «Олімп», а також батькам спортсменів за змогу якісно підготуватися до змагань.
 
16.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах