Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Активні парки відкрили у Волновасі та Покровську

До першої черги реалізації соціального проєкту «Активні парки» як частини програми «Здорова Україна» в Донецькій області, що передбачає відкриття 14 локацій у різних куточках регіону, увійшли міста Волноваха та Покровськ.

11 серпня активні парки з вільним доступом для регулярних занять фізичною активністю відкрили за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна, керівництва Волноваської міської ВЦА, Покровської міської ради, Покровської райдержадміністрації, начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика, директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергія Головченка.

Гарною мотивацією до зміцнення здоров’я на свіжому повітрі стануть локації в парку Волновахи по вулиці Ювілейній та парку «Ювілейному» в Покровську по вулиці Європейській. Усі охочі в зручний для себе час можуть провести заняття з онлайн-тренером на 6 елементах: трьох обов’язкових – лавочці, шведській стінці та брусах/турніках, а також трьох варіативних (сходинках, координаційній лінії та вільному просторі). Для цього за допомогою смартфону необхідно відсканувати QR-коди, нанесені навігаційні на таблички поруч з елементами, та перейти на спеціальний сайт з відеоуроками, де передбачено вправи трьох рівнів: новачок, середній, профі.

За роботу активних парків відповідатимуть координатори, які проводитимуть різноманітні заходи та заохочуватимуть містян до оздоровчої рухової активності.

Нагадаємо, перший активний парк у Донецькій області з’явився 23 липня в краматорському парку ім. О.С. Пушкіна. Станом на 11 серпня такі локації відкрито в Авдіївці, Бахмуті, Волновасі, Вугледарі, Дружківці, Костянтинівці, Мар’їнці, Маріуполі, Покровську. Усього на Донеччині планується зробити близько 40 активних парків, найближчим часом відповідні локації запрацюють ще в містах Добропілля, Лиман і смт Олександрівка.

 
 
 
 
 
 

Більше світлин з заходу – на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в Facebook: facebook.com/sportdonoda (за посиланням)

 

11.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах