Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ФК «Слов’янськ» – володар футбольного Кубку Донецької області-2021

7 серпня на стадіоні ім. Юрія Скиданова міста Слов’янськ відбувся фінальний матч Кубку Донецької області з футболу, в якому зустрілися ФК «Слов’янськ» та ФК «Шахтар» (м. Родинське).
 
Цей фінал виявився дійсно кубковим – непоступливі суперники, рівна та непередбачувана гра. Команди дуже обережно почали поєдинок, ніби призвичаювалися одна до одної, хоча обидві знають як сильні, так слабкі сторони суперників.
 
Першими «спіймали» свою гру господарі майданчика. Йшла двадцять шоста хвилина зустрічі. Денис Шакалець із кутового навісив у район воротарського майданчика. Центральні захисники «гірників» не вгледіли за Олександром Мачуліним. Той випередив своїх опонентів і у стрибку головою переправив м’яча у дальній від голкіпера кут. А за три хвилини потому Олександр Ситнік у межах штрафного майданчика, обігравши відразу трьох захисників «Шахтаря», зробив рахунок 2:0 на користь слов’янської команди.
 
Натомість родинські футболісти не втратили азарт і у черговій контратаці заробили кутовий. Стандартний удар футболісти «Шахтаря» виконали бездоганно, і захисник Олександр Разгоняєв у падінні головою скоротив відставання у рахунку. На світловому табло значилася тридцять шоста хвилина зустрічі.
 
У подальшому гра відбувалася на зустрічних курсах, хоча відчувалася перевага господарів поля майже у всіх вимірах. Втім, захист як однієї, так і іншої команди приводів для нарікань не залишив. Отже у Кубку області з’явився новий володар – футбольний клуб «Слов’янськ»!
 
Під час урочистого нагородження гравців привітали почесні гості – начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, голова Слов’янської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, перший заступник громадської спілки «Асоціація футболу Донецької області» Олександр Косевич.
 
Були відзначені і кращі гравці фінальної гри Кубку Донецької області з футболу. У команді ФК «Слов’янськ» кращим визнано Олександра Мачуліна, а у команді «Шахтар» його тезку – найдосвідченішого гравця фіналу Олександра Чеха, якому в травні виповнилося сорок сім років.
 
І нарешті, найхвилююча мить нагородження – Кубок Донецької області з футболу в руках капітана ФК «Слов’янськ» Ігоря Дятлова! Вітаємо гравців команди, тренера Якова Кріпака, керівника Олега Зубарєва і всіх вболівальників з перемогою у Кубку Донеччини! 
 
 
09.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах