Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні каратисти Донеччини стали учасниками проєкту DO like OLYMPIANS

6 серпня в місті Святогірськ проведено спортивно-масовий захід Всеукраїнського проєкту Do Like OlYMPIANS, ініціатором і засновником якого виступає Національний олімпійський комітет України.
 
Активно та корисно проходить літній відпочинок у вихованців Донецької обласної федерації карате та відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація карате» в Донецькій області. Майже 120 спортсменів під керівництвом провідних тренерів беруть участь у навчально-тренувальних та оздоровчих зборах, що тривають на базі відпочинку «Сосенки» в Святогірську.
 
Не залишились вони і поза увагою представників Відділення НОК України в Донецькій області. Саме в той день, коли уславлений каратист України Станіслав Горуна виборював бронзову нагороду на Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо, до юних спортсменів завітали представники регіонального осередку НОК України.
 
Для майбутніх чемпіонів були організовані показові виступи та майстер-класи з їх улюбленого виду спорту карате. Спортсмени охоче переймали навички та вдосконалювали свою майстерність під час тренування з бронзовою призеркою чемпіонату світу з карате JKS Геленою Пархоменко, з чемпіоном світу з карате JKS Єгором Волошиним та багаторазовим чемпіоном України Сергієм Немічевим. 
 
Майже усі учасники заходу відзначили неймовірну вимогливість до себе в тренуванні від керівника відокремленого підрозділу «Української асоціації карате» в Донецькій області, заслуженого тренера України з карате JKS Ігоря Шалаумова. Також інформативною та корисною стала участь гостя із Харкова, багаторазового чемпіона світу з карате, головного тренера з куміте клуба «Bushido» Антона Гідрата.
 
На згадку про цікаву зустріч та тренування кожен учасник заходу заохочений подарунками від Національного олімпійського комітету України, а чемпіони – сувенірами від регіонального осередку НОК України.
 
09.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах