Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вболіваємо за олімпійців на Іграх-2020 і вітаємо найкращих!

За українських атлетів, які змагаються на Олімпійських іграх в Токіо, 30 липня разом вболівали в Донецькому обласному спеціалізованому фаховому коледжі спортивного профілю ім. С.Бубки. 

У ці дні олімпійська збірна України, до складу якої увійшли 14 спортсменів Донецької області, змагається на Іграх Токійської Олімпіади-2020. Аби підтримати спортивну еліту на олімпійських іспитах, до навчального класу коледжу ім. С.Бубки завітала член виконкому Відділення НОК України в Донецькій області, директор обласної Школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова і сім’я олімпійця Сергія Смелика – дружина Дар’я і донька Маргарита. 

За українських олімпійців по-родинному вболіває член виконкому Відділення НОК України в Донецькій області, директор коледжу ім. С.Бубки Ігор Анушкевич і тренери-викладачі коледжу: Андрій, Максим і Ганна Єфремови, Тетяна Серорез, Олексій Семенов – чоловік Наталії Семенової, яка у ці дні змагається в Токіо.

Токіо-2020 – це вже п’ята за ліком Олімпіада для Наталії Семенової, заслуженої майстрині національної команди. А олімпійський резерв України виховують у коледжі ім. С.Бубки, де захід розпочався з урочистої церемонії – поздоровлення вихованок коледжу з вдалим дебютом на чемпіонаті світу з боротьби серед кадеток U17, що пройшов у Будапешті з 19 по 25 липня.

 

Нагадаємо, на світовому форумі в Угорщині змагались три представниці коледжу ім. С.Бубки. Марія Єфремова стала чемпіонкою світу у ваговій категорії до 49 кг, Євгенія Сєдих – віцечемпіонкою в категорії до 69 кг, а Анастасія Задворна посіла сьоме місце в категорії до 46 кг. До дебюту на першості світу спортсменок підготували тренери-викладачі коледжу ім. С.Бубки – Андрій і Максим Єфремови, Григорій Шепелев.

Директор коледжу ім. С.Бубки, заслужений тренер України Ігор Анушкевич привітав борчинь і тренерів-викладачів, а також вручив квіти, почесні грамоти і листи подяки від управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. 

 

 
05.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах