Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


#OlympicLab у Святогірську з олімпійцем Юрієм Сухоруковим

27 липня в місті Святогірськ, у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Яструбок», відбувся масовий захід, учасниками якого стали майже 120 дітей, які оздоровлюються в Святогірську. 
 
Захід за напрямком «Розвиток/добробут – пізнай себе» всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту #OlympicLab, який впроваджується Національним олімпійським комітетом України, проведено Відділенням НОК України в Донецькій області.
 
Саме в цей день у закладі відпочинку відбулась церемонія закриття спортивних естафет і різноманітних спортивних активностей, які тривали протягом тижня. 
 
Окрім грамот, переможці змагань отримали ще й подарунки від НОК України, які вручив почесний гість – заслужений майстер спорту України зі стрільби кульової, срібний призер ХХІХ Олімпійських ігор 2008 року Юрій Сухоруков.
 
Спортивне свято продовжилось підняттям прапора НОК України і показовими виступами юних черлідерів. Заступник голови регіонального відділення Дмитро Подопригора зазначив, що в ці дні вся Україна вболіває за наших олімпійців, які виборюють нагороди на Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо, тож тепла підтримка надихатиме їх на здобутки.
 
Школярам сподобалась бесіда з олімпійцем Юрієм Сухоруковим, який розповів про свій спортивний шлях, високі досягнення на всеукраїнській та міжнародній спортивних аренах, поділився секретами активного та здорового способу життя.
 
На завершення заходу відбулись фотосесія і автограф-сесія.
 
31.07.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах