Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Ясинуватій обговорили нагальні питання щодо розвитку сфери фізичної культури та спорту в місті

20 лютого в Ясинуватій відбулося засідання колегії комітету по фізичній культурі та спорту міської ради.

У роботі колегії взяв участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валерій Лук’янченко.

На засіданні були розглянуті підсумки роботи відділень з видів спорту міської дитячо-юнацької спортивної школи за 2013 рік, аналіз навчально-виховної роботи у міській ДЮСШ та перспективи її розвитку.

Членам колегії та присутнім доповіли старші тренери відділень дзюдо, вільної боротьби, регбі, футболу та директор міської ДЮСШ Руслан Костенко. Підчас обговорення були окреслені проблемні питання щодо роботи кожного відділення та шляхи їх вирішення. Присутні акцентували увагу на подальшому розвитку футболу та регбі в місті.

Голова Ясинуватського спорткомітету Володимир Киричик у своєму виступі зазначив, що великі надії покладаються у зв’язку з прийняттям стадіону «Локомотив» у міську комунальну власність. Бюджетом на 2014 рік спортивній школі затверджено на 317,0 тис. грн. більше, ніж торік, зокрема на спортивно-масову роботу – 32,4 тис. грн. У штатному розкладі заплановано додаткове введення однієї ставки тренера-викладача та 0,5 ставки медпрацівника.

Підсумовуючи обговорення питань колегії, Валерій Лук’янченко відзначив, що тренерсько-викладацьким складом спортивної школи проводиться значна робота – про це свідчать результати вихованців на змаганнях різного рівня. У зв’язку з цим, спортсмени та тренери і надалі можуть розраховувати на підтримку міської влади.

Додамо, що за підсумками роботи за 2013 рік листами подяки відзначені тренер з вільної боротьби Денис Мірошниченко та тренер з регбі Володимир Мазепа.

 
21.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах