Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: «Щеплення проти COVID-19 – це особиста безпека та турбота про оточуючих»

Одним із актуальних питань, яке розглянули на засіданні колегії управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації 26 липня, стало проведення заходів щодо охоплення щепленнями проти COVID-19 спортсменів і тренерів області.

«Єдиним шляхом подолання пандемії є проведення вакцинації та, як результат, створення колективного імунітету. В Україні щеплення для всіх охочих є безкоштовним, і воно вже отримало широке поширення серед провідних спортсменів та тренерів, зокрема, у національній олімпійській збірній – учасників Ігор XXXII Олімпіади в Токіо. Долучилися до вакцинальної кампанії і працівники управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а також члени їх сімей. Адже ми розуміємо, що це, в першу чергу – особиста безпека та турбота про рідних, повага до всіх оточуючих», - наголосив начальник управління Володимир Мицик.

Він додав, що коронавірус, зокрема, завадив підійти у кращій фізичній формі до відповідальних міжнародних стартів і відібратися на Олімпійські ігри-2020 таким заслуженим майстрам спорту України, як Дмитро Кірпулянський (сучасне п’ятиборство) та Юрій Сухоруков (стрільба кульова).

Заступник начальника управління - начальник відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Горбунов зазначив, що в рамках заходів щодо охоплення щепленнями проти COVID-19 спортсменів і тренерів області, на виконання розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 20.07.2021 №742/5-21 «Про організацію проведення вакцинації населення на території Донецької області», рекомендується:

- проведення роз’яснювальної роботи серед працівників, спортсменів і тренерів щодо переваг вакцинації проти COVID-19;

- розміщення в спортивних закладах агітаційних матеріалів щодо необхідності проведення щеплень проти COVID-19.

Окрім цього, найближчим часом комунальний заклад «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки» має забезпечити організацію проведення щеплень проти COVID-19 серед педагогічних, науково-педагогічних працівників, учнів та студентів закладу.

 
27.07.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах