Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті замайоріли прапори НОК України з нагоди Олімпійських ігор в Токіо

23 липня в місті Бахмут пройшли урочистості, присвячені відкриттю Ігор літньої XXXII Олімпіади в Японії. 
 
Зранку на стадіоні «Металург» відбулась всеукраїнська церемонія «Свято олімпійського прапора», в якому взяли участь представники осередку НОК України в Донецькій області та керівництва громади, спортсмени, тренери та функціонери, учні ДЮСШ, студенти Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки.
 
Почесне право підняти прапор Національного олімпійського комітету України надали майбутнім олімпійцям, які вже досягли значних успіхів. Це легкоатлети Кирило Приходько і Крістіна Юрчук – випускник і студентка коледжу ім. С.Бубки. 
 
«На олімпійських аренах Токіо змагатимуться 158 спортсменів України, з них 14 – спортсмени Донецької області. Шестеро є представниками Бахмута, що має найбільшу серед міст Донеччини кількість учасників Ігор-2020», – зазначив Віктор Лис, заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області, начальник управління з фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, заслужений тренер СРСР, заслужений тренер України.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Ввечері, після перегляду трансляції церемонії відкриття Олімпійських ігор, у Бахмуті відбувся ще один урочистий захід – на території Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки. 
 
Директор коледжу ім. С.Бубки, член виконкому Відділення НОК України в Донецькій області, заслужений тренер України Ігор Анушкевич нагадав студентам, що у складі олімпійської команди, яка знаходиться в Токіо, є випускники нашого коледжу. «І ми з вами попрацюємо, аби цю традицію продовжити і позмагатись на Іграх-2024 і 2028. Олімпійці – серед вас. Удачі вам!» – сказав студентам директор коледжу ім. С.Бубки.
 
Прапор НОК України підняла борчиня Орина Білоус, випускниця коледжу ім. С.Бубки. Студенти коледжу привітали національну збірну України з відкриттям Олімпійських ігор в Токіо і побажали перемог!
 
 
 
 
24.07.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах