Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем тренера України!

Указом Президента України від 24.06.2021 року № 263 започатковане відзначення 19 липня професійного свята – Дня тренера. Приурочили його до дня відкриття Ігор XXVI Олімпіади 1996 року, коли Україна вперше взяла участь у такому масштабному міжнародному змаганні, як незалежна держава та виступила самостійною олімпійською командою.

Шановні тренери!

Прийміть щиру вдячність за неоціненний внесок у виховання спортсменів, їх високі досягнення на змаганнях різного рівня! Кожна здобута медаль, безумовно, є заслуженою винагородою за виснажливу кропітку роботу протягом підготовчого процесу.

Велике спасибі тренерам, учителям фізичного виховання, які докладають максимальні зусилля, щоб наші талановиті діти могли виконувати поставлені цілі. Кожен із вас робить неоціненний внесок у становлення вольової, фізично загартованої молоді нашої держави!

Сердечно бажаю вам міцного здоров’я, витримки та енергії, які б стали підґрунтям для сходження на омріяні вершини! Нехай ніколи не згасає бажання славити спортивну Донеччину та Україну!


 

З повагою,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

19.07.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах