Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На будівництві учбового корпусу коледжу ім С.Бубки розпочали оздоблювати фасад

У місті Бахмут продовжується відновлення повноцінної діяльності Комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки».
 
Будівництво учбового корпусу в місті Бахмут сприятиме підготовці спортсменів регіону високого класу, дозволить створити сучасні умови для поєднання навчально-тренувального процесу із здобуттям відповідної освіти. А власною базою для проживання юних атлетів після реконструкції має стати п’ятиповерховий гуртожиток, який раніше був на балансі Бахмутського педагогічного училища.
 
6 липня з ходом реалізації проєктів ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.
 
На сьогодні загальна готовність навчального корпусу на 400 учнів та студентів, зведення якого розпочалося в травні 2020 року за рахунок коштів ДФРР та обласного бюджету, складає близько 45 відсотків. Так, чотириповерхова конструкція учбової частини вже має покрівлю з металочерепиці, тривають електромонтажні і штукатурні роботи, оздоблення фасаду. Спортивна частина корпусу має цокольну частину та два поверхи для розміщення універсального ігрового залу та спеціалізованих спортзалів. Окрім цього, проєктом передбачено облаштування на території стадіону «Авангард», що поруч, бігових доріжок з синтетичним покриттям, тренажерного майданчика, секторів для стрибків з жердиною, у довжину та висоту, тренувального метального поля (штовхання ядра, метання диска та молота).
 


 
У рамках реконструкції колишнього гуртожитку Бахмутського педагогічного училища, який матиме надземний перехід на рівні другого поверху до учбового корпусу коледжу, наразі за кошти обласного бюджету виконані демонтажні роботи на всіх п’яти поверхах, завезено матеріали на улаштування нової покрівлі. На цокольному поверсі планується розмістити господарчий блок для персоналу з обслуговування будівлі з облаштуванням санітарно-побутових приміщень. На першому поверсі – їдальня на 132 посадкових місця та дві кімнати для проживання МГН. На другому, третьому, четвертому та п’ятому поверхах проєктом передбачено 206 місць для проживання учнів та студентів.
 
Усі ці проєкти будуть інтегровані у єдиний потужний спеціалізований навчальний заклад спортивного профілю, який стане спортивною перлиною Донеччини.
 


 
06.07.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах