Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фан-зона до футбольного Євро в Краматорську запрошує і дорослих, і дітей

З 11 червня по 11 липня в парку культури та відпочинку ім. О.С.Пушкіна міста Краматорськ проходить обласний фестиваль «Фан-зона 2021», присвячений чемпіонату Європи-2020 з футболу.

Кожного змагального дня, за сприятливих погодних умов, тут працюють локації безкоштовного прокату: велосипедів та роликів (за наявності документів), дитячих електромобілів, а також спортивного інвентарю – м’ячів, скакалок, бадмінтону, ключок, обручів. На великому екрані, встановленому в літньому кінотеатрі парку, можна подивитися матчі чемпіонату.

17 червня, напередодні гри між збірними України та Північної Македонії, для вболівальників організували святковий концерт, протягом якого свої таланти продемонстрували творчі колективи Краматорська.

Присутніх у фан-зоні привітав начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик: «Проведення цього спортивного свята стало можливим завдяки підтримці Донецької обласної державної адміністрації, Краматорської міської ради та Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Це той самий випадок, коли щире віддане вболівання за національну збірну, любов до спорту об’єднують і дітей, і дорослих. Адже надихаючись прикладом професійних атлетів, зокрема футболістів, велика кількість хлопців і дівчат проводить вільний час на спортмайданчиках. Бажаю всім доброго здоров’я, перемог по життю та якомога більше позитивних незабутніх емоцій, пов’язаних зі спортом!».

Матч, який завершися перемогою українців над північномакедонською збірною з рахунком 2:1, подарував вболівальникам великий спектр переживань: радість від голів Андрія Ярмоленка та Романа Яремчука, смуток від гола Езджана Аліоскі, а також нереалізованого Русланом Маліновським пенальті.

Наступним випробуванням для команди України стане протистояння зі збірною Австрії в третьому турі групового етапу, що вирішить долю путівки до стадії плей-офф чемпіонату Європи. Цей матч відбудеться 21 червня о 19:00, тож запрошуємо всіх бажаючих на фан-зону в краматорський парк імені Пушкіна!

 
 
 
 
 
 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (за посиланням)

18.06.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах