Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецькому обласному коледжі імені Сергія Бубки пролунав останній дзвоник-2021

8 червня в місті Бахмут відбувся урочистий захід – свято останнього дзвоника для випускників комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки».

Ось і настав цей незвичайний день – радісний, святковий, веселий і сумний водночас. День розставання з рідними затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками. Попереду – самостійне життя.

Почесне право здійняти національний прапор отримала студентка випускного IV курсу Катерина Зелених, яка є майстром спорту України міжнародного класу з боротьби вільної, багаторазовою призеркою чемпіонатів Європи та світу серед жінок та юніорок.

«Доброго дня, шановні випускники, вчителі, тренери, керівництво нашого спортивного коледжу! – звернувся до присутніх начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Володимир Мицик. – Маю честь привітати вас сьогодні зі святом останнього дзвоника – від імені голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка. Він бажає вам наснаги, терпіння, успіхів у житті та спорті. Ви вже багато чого досягли, ви вже стали самостійними і цілеспрямованими людьми. Багато хто з вас є переможцями всеукраїнських та міжнародних змагань. Нема сумнівів, що великі спортивні досягнення у вас попереду. Окрім спорту, вам ще потрібно навчатися. На сьогодні ви вже отримали освіту – хто середню, хто завершує фахову освіту. Я сподіваюсь, що це тільки перша сходинка, що ви підете далі, здобудете вищу освіту і поповните лави наших спортивних працівників. Донецька область є лідером в багатьох напрямах – як в промисловості, економіці, так і в спорті. На сьогодні спортсмени Донеччини здобули дев’ять олімпійських ліцензій. І я сподіваюсь, що це не остаточна кількість спортсменів, які поїдуть на Олімпійські ігри в Токіо. Віримо, що ви теж прагнете до своїх найвищих результатів. І бажаємо, аби ви крокували до них впевнено і не боялися перешкод. Дякую вчителям, викладачам, вихователям – усім, хто супроводжував учнів і студентів до останнього дзвоника. Кожен із вас виконав велику кропітку роботу. Дякую вам, і найкращих серед кращих ми сьогодні відзначимо», – сказав Володимир Мицик.

Слово взяв директор коледжу ім. С.Бубки, заслужений тренер України Ігор Анушкевич: «Шановні випускники, викладачі, батьки! Від щирого серця вітаю вас із днем останнього дзвоника. Це свято завжди урочисте і водночас хвилююче. Минуть роки, але ви будете пам’ятати цей дзвоник, коледж і ваших викладачів, тренерів і вихователів. Сьогодні вам, молодим і талановитим, належить самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід своїми силами і здібностями, будувати щасливе майбутнє, яке має бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої України. Головне – будьте чесними добрими людьми. Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідним громадянином нашої держави. Щастя вам і удачі! Щасливої дороги!» – побажав Ігор Анушкевич.

Протягом навчального року представники коледжу ставали переможцями численних змагань та конкурсів. Тож Володимир Мицик вручив відзнаки представникам коледжу, які протягом цього навчального року досягли вагомих успіхів.

Грамотою управління облдержадміністрації за професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток боротьби вільної та сприяння у проведенні чемпіонатів України на території Донецькій області нагороджена тренер-викладач відділення боротьби вільної ДОСКСП ім. С.Бубки, суддя національної категорії з боротьби вільної Ганна Єфремова.

Грамотою управління облдержадміністрації за відданість справі, професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Донецькій області нагороджена тренер-викладач відділення волейболу ДОСКСП ім. С.Бубки Олена Дробітько.

Грамотами управління облдержадміністрації за високі спортивні досягнення, професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Донецькій області нагороджені:

- майстер спорту України міжнародного класу з боротьби вільної, член основного складу збірної команди України, багаторазова чемпіонка України, бронзова призерка Кубку світу серед дорослих, срібна призерка чемпіонату Європи серед молоді Катерина Зелених;

- майстер спорту України з велосипедного спорту, член резервного складу збірної команди України, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів України з велосипедного спорту Віталій Осипенко;

- майстер спорту України з важкої атлетики, бронзовий призер чемпіонату України, учасник чемпіонату Європи серед чоловіків до 23-х років Владислав Прилипко.

Також Володимир Мицик вручив посвідчення і значки «Майстер спорту України з велосипедного спорту» Віталію Осипенку, а також Олександру Вьорсткіну – чемпіону і багаторазовому призеру чемпіонатів України.

Важка і складна вчительська праця. Як вмілий диригент терпляче підбирає потрібні нотки, щоб скласти потужний акорд, так і вчитель – щодня, щогодини і щохвилини – складає єдину палітру знань, вмінь та навичок учнів. Тож директор Ігор Анушкевич подякував викладачам коледжу ім. С.Бубки. Подяки коледжу за сумлінну працю, навчання і виховання молоді отримали: класний керівник 9-А класу Артем Веселовський, класний керівник 9-Б класу Ольга Веселовська, класний керівник 9-В класу Лариса Леонова, класний керівник 11-го класу Самвел Акопян, куратор 41-ї групи IV курсу Наталя Гордєєва, куратор 42-ї групи IV курсу Катерина Горбенко.

Від імені випускників виступили Владислав Рябенко і Максим Разгонов: «У день прощання з навчальним закладом, залишаючи береги дитинства і вирушаючи в незвідані світи, ми, випускники 2021 року, урочисто обіцяємо гідно пройти життєвий шлях. Схиляючись перед вашою мудрістю, дорогі викладачі, ми обіцяємо у житті керуватися вашими уроками людяності і справедливості, з гордістю нести звання випускника коледжу, бути вірними синами і дочками свого народу. І усі свої сили, вміння, знання віддати для підвищення добробуту і процвітання рідної Батьківщини! Обіцяємо».

Випускник коледжу Владислав Прилипко передав наступникам-семикласникам факел знань – символ торжества розуму, добра і миру. Бережіть цей вогонь любові, віри, завзяття, наполегливості і прагнення до перемог. Нехай його тепло зігріває ваші душі, надихає на успіхи, надає сили!

Під ніжну мелодію вальсу випускників запросили на танок-казку, що символізує зустріч й розлуку.  Насамкінець залунав останній дзвоник, і різнокольорові повітряні кульки рушили в небесну височинь, розпочавши самостійний шлях.

Щасливої вам дороги, випускники!

12.06.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах