Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі пройшов жіночий турнір з волейболу «З любов’ю до спорту»

У Володарському районі в спортивному залі загальноосвітньої школи с. Малинівка відбувся XII відкритий жіночий турнір з волейболу «З любов’ю до спорту», присвячений Дню Святого Валентина.

У змаганнях взяли участь жіночі команди «Легіон» (с. Малоянисоль), «Малинівка» (с. Малинівка), с. Новокрасновка і гості із с. Дем’янівка Першотравневого району.

На урочистому відкритті всіх учасників та гостей спортивного свята привітав голова Володарської райдержадміністрації Василь Балабанов, побажавши всім видовищної гри, любові та гарного настрою.

Було вирішено грати турнір за коловою системою, тобто кожній команді необхідно було зіграти по три гри. Регламентом було дозволено залучення в команду «легіонерів» з інших міст і районів – у складі кожного колективу було по 2-3 таких гравця.

У першій грі між командами «Дем’янівка» і «Новокрасновка» сильніше виглядали гості, вони і здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0. У другій грі «Малинівка» здобула вікторію над «Легіоном» з рахунком 2:1. Без будь-яких ускладнень «Малинівка» впоралася і з «Новокрасновкою» – 2:0. У протистоянні «Дем’янівки» і «Легіону» кращими стали другі – 0:2, а в наступній грі малоянисольці здобули перемогу над «Новокрасновкою».

Розв’язкою і інтригою всього турніру стала гра між командами «Малинівка» і «Дем’янівка». Здобувши перемогу в самій кінцівці третьої партії, кращою командою змагань стала «Малинівка». Друге місце зайняв «Легіон», а третє – «Дем’янівка».

Переможці та призери були нагороджені кубками, грамотами та цінними подарунками.

 
20.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах