Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Збірна депутатів Донеччини стартувала на Всеукраїнській спартакіаді 2021 року

8 червня в Чорноморську Одеської області розпочалися фінальні змагання IX Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів, учасниками якої є команди 15 регіонів.

Від Донецької області на Одещину поїхала збірна, яка включає депутатів Маріупольської та Покровської районних рад, Бахмутської, Добропільської, Костянтинівської, Краматорської, Курахівської, Лиманської, Селидівської та Часовоярської міських рад, Нікольської та Черкаської селищних рад, Кальчицької та Комарської сільських рад.

Представники Донеччини змагатимуться в усіх видах Спартакіади: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках. За підсумками першого дня наша футзальна команда здобула дві перемоги над суперниками з Харківщини (4:2) та Дніпропетровщини (3:0), дублі в обох матчах зробив Андрій Воробєй – легендарний нападник ФК «Шахтар» (Донецьк) у 1997-2007 роках, на рахунку якого 114 голів у 319 матчах за клуб, а нині депутат Курахівської міської ради Покровського району.

Змагання триватимуть до 12 червня включно, переможці отримають нагороди за підсумками загальнокомандного заліку Спартакіади та в кожному виді спорту окремо.

 
 
 
 
09.06.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах