Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлетичний чемпіонат України в Бахмуті зібрав кращих молодих спортсменів із 25 регіонів

8 червня на стадіоні «Металург» у місті Бахмут відбулось урочисте відкриття чемпіонату України з легкої атлетики серед молоді, участь у якому протягом двох днів візьме понад 300 спортсменів до 23 років з усіх областей та столиці держави.

На захід завітали почесні гості: заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник Бахмутського міського голови Інеса Мельник, головний тренер збірної України з легкої атлетики Вячеслав Тиртишник, олімпійські чемпіони Ольга та Віктор Бризгіни, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, президент Федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис, директор Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки Ігор Анушкевич, директор Школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова.

«У 2021 році на території Донецької області заплановано проведення понад 40 іміджевих спортивних змагань всеукраїнського рівня і сьогоднішній чемпіонат з легкої атлетики, який проводиться в Бахмуті, є одним із яскравих прикладів. Передаю вам найщиріші побажання від голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка – проявити непоступливий характер, витримку та показати найвищий рівень майстерності», - сказав у зверненні до учасників Вадим Філашкін.

У рамках урочистостей листами подяки облдержадміністрації відзначено начальника управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, президента Федерації легкої атлетики Донецької області Віктора Лиса, тренерів-викладачів Школи вищої спортивної майстерності Тетяну Серорез та Ольгу Семенову.

 
 
 

Вадим Філашкін та Володимир Мицик вручили медалі й дипломи Федерації легкої атлетики України переможцям ранкової програми змагань у метанні списа.

 
 
 

Протягом 8-9 червня також будуть визначені кращі спортсмени в бігу на «гладких» дистанціях 100, 200, 400, 800 м, 1500 м, 5000 м, у бігу на 3000 м з перешкодами, естафетах 4x100 м і 4x400 м, на дистанціях бар’єрного бігу 110 м (чоловіки), 100 м (жінки) і 400 м, стрибках у довжину, висоту, потрійним і з жердиною, штовханні ядра, метанні молота й диска, семиборстві (жінки) та десятиборстві (чоловіки).

08.06.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах