Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксерів із 24 міст зібрав регіональний турнір у Покровську

З 1 по 5 червня в місті Покровськ на базі спорткомплексу «Металург» відбувся регіональний турнір з боксу, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Змагання, що проходили за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, Регіональної федерації боксу Донецької області і за сприяння управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради, зібрали учасників із 24 міст Донеччини, а також гостей з Тернопільщини.

На відкритті турніру директор Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу Олександр Швайко за результатами 2020 року вручив посвідчення кандидатів у майстри спорту України, спортивний інвентар та одяг кращим спортсменам і тренерам.

За підсумками змагань кращим боксером визнали Владислава Приходька з Покровська, вихованця тренера Кристіни Рязанцевої. За кращу тактико-технічну підготовку заохочено Артема Котлярського з міста Кременець, а відзнаку за волю до перемоги отримав представник Покровська Євген Солодкий.

Переможців та срібних призерів турніру нагородили грамотами, медалями та пам’ятною атрибутикою.

 
 
07.06.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах