Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Лимані визначено чемпіонок Донецької області з футзалу серед молодіжних складів

29 травня на майданчику ФСК «Локомотив» міста Лиман відбулися фінальні змагання чемпіонату Донецької області з футзалу серед дівчат (молодіжні склади) спортивного сезону 2021 року. 
 
До «фіналу чотирьох» потрапили команди ДЮСШ міста Мар’їнка, «Шахтар»-«Добропільчанка» міста Добропілля та дві команди Лиманської громади – «Багіра»-1 ДЮСШ та «Багіра»-2 ДЮСШ (молодші дівчата). 
 
Турнір проведено за коловою системою в одне коло – два тайми по п’ятнадцять хвилин брудного часу з десятихвилинною перервою. Всі матчі пройшли цікаво, змістовно і у напруженій боротьбі. 
 
Гра за третє місце між командами «Багіра»-2-ДЮСШ та ДЮСШ м. Мар’їнка завершилась з рахунком 3:1 на користь лиманських дівчат.
 
У вирішальній грі за звання чемпіонок Донецької області зійшлися команди «ДЮСШ»-1-ДЮСШ та «Шахтар»-«Добропільчанка». Високу майстерність, швидку гру, технічне володіння м’ячем та тактичну гнучкість продемонстрували спортсменки обох команд. Та все ж остаточну переможну крапку в грі поставили дівчата з Лиману – 3:2. 
 
У підсумку чемпіонками Донецької області з футзалу серед молодіжних складів стали грачині команда «Багіри»-1-ДЮСШ міста Лиман. 
 
 
Підсумкове становище «фіналу чотирьох»:
1 місце - «Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман) – 9 очок,
2 місце - «Шахтар»-«Добропільчанка» (м. Добропілля) – 6 очок,
3 місце - «Багіра»-2-ДЮСШ (м. Лиман) – 3 очки,
4 місце - ДЮСШ м. Мар’їнка – 0 очок.
 
До «фіналу чотирьох» чемпіонату Донецької області з футзалу дівочі команди підготували тренери: Олександр Гавришев, Олександр Телендій, Олександр Резніков. 
 
Кращу команду нагороджено кубком та грамотою організаторів змагань, а спортсменок – дипломами і медалями. Також оргкомітет визначив і нагородив кращих гравчинь за номінаціями: «воротар» - Ксенія Сисоєва («Багіра»-1-ДЮСШ); «кращий універсал» - Ольга Зацаренко (ДЮСШ м. Мар’їнка); «кращий нападник» - Ірина Ковальова («Шахтар»-«Добропільчанка»); «універсальний гравець» - Валерія Тюхтій («Багіра»-1-ДЮСШ). 
 
Номінанток нагороджено грамотами організаторів змагань. Команду Мар’їнської ДЮСШ, яка посіла четверту сходинку, нагороджено спеціальним призом. 
 
Змагання відбулися за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та Громадської спілки «Асоціація футзалу Донецької області».
       
 
07.06.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах