Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Переможцем конкурсного відбору на посаду директора Донецького регіонального центру спортивної медицини визнано Антона Діденка

Засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Донецький регіональний центр спортивної медицини» відбулося в Краматорську 27 травня під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика.

Рішенням попередньої комісії від 25 травня до участі в конкурсному відборі було допущено одного претендента – Антона Діденка. Він очолював комунальний лікувально-профілактичний заклад «Обласний лікарсько-фізкультурний диспансер», який розпорядженням голови облдержадміністрації від 2 вересня 2020 року №963/5-20 реорганізовано в КНП «Донецький регіональний центр спортивної медицини».

Антон Діденко представив увазі присутніх стратегію подальшого розвитку Центру спортивної медицини. Сучасною базою, яка дозволить у повному обсязі виконувати поставлені завдання, стане комплекс, який протягом 2017-2020 роках за рахунок коштів ДФРР та обласного бюджету створено в місті Бахмут за адресою: вулиця О. Сибірцева, 3. Так, тут відкрито відділення спортивної медицини та реабілітації й діагностичне відділення, обладнано кабінети антропометрії, спортивної медицини, функціональної діагностики, фізіотерапевтичний, маніпуляційний, масажний кабінети, лабораторія. До складу комплексу входять гуртожиток, водолікарня (з басейном, гідромасажними ванами, сауною, кріосауною та соляною кімнатою) і тенісний корт.

Центр спортивної медицини має на меті інтеграцію до Єдиного державного медичного реєстру, укладення договорів з Національною службою здоров’я України для отримання фінансування за програмою медичних гарантій за пакетами медичних послуг, зі збереженням специфіки щодо медичного супроводу провідних спортсменів Донецької області.

За підсумками обговорення конкурсної пропозиції члени комісії проголосували за визнання Діденка Антона Вадимовича переможцем конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Донецький регіональний центр спортивної медицини». Рекомендовано призначити його на посаду за контрактом терміном на 5 років, для цього в установленому порядку буде підготовлено відповідне подання до обласної державної адміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації.

https://drive.google.com/file/d/1qyJ89LhHgbUPuj_o_WG_eAT3BvYhBfi6/view

 
 
 
 
28.05.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах