Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Укладено меморандум між Відділенням НОК України в Донецькій області та Бахмутською міською громадою

26 травня відбулось підписання Меморандуму про взаємодію та партнерство між Відділенням НОК України в Донецькій області та Бахмутською міською територіальною громадою.

Бахмутський міський голова Олексій Рева та перший заступник голови Відділення, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик відзначили, що плідна співпраця щодо поширення ідей олімпізму триває протягом багатьох років. І надалі передбачено об’єднання зусиль задля розвитку масової фізичної культури та спорту, популяризації олімпійських цінностей та традицій, реалізації відповідних програм у громаді.

Сьогодні в місті функціонують такі комунальні заклади спортивного й спортивно-оздоровчого профілю: стадіон «Металург», який відповідає сучасним вимогам і має статус бази олімпійської та паралімпійської підготовки, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1, центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Окрім цього, працює ціла низка клубів, спрямованих на залучення різних груп населення до ведення здорового способу життя та систематичних занять спортом.

З 2014 року в Бахмуті після переміщення з Донецька розпочали свою роботу обласні заклади: Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С. Бубки, Донецький регіональний центр спортивної медицини, Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» та Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю.

27.05.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах