Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«DO like OLYMPIANS» завітав до краматорської ЗОШ № 25

19 травня учні загальноосвітньої школи № 25 міста Краматорськ стали учасниками Всеукраїнського заходу для дітей «DO like OLYMPIANS», ініціатором якого є Національний олімпійський комітет України.

Для школярів 5-х класів Відділення НОК України в Донецькій області організувало захоплюючу зустріч із бронзовою призеркою I Юнацьких Олімпійських ігор з легкої атлетики Ганною Александровою.

Під час бесіди чемпіонка розповіла про власний спортивний шлях, високі досягнення на всеукраїнській та міжнародній аренах, із задоволенням відповіла на безліч цікавих запитань від дітей. Своїми спогадами про відношення до тренувань та становлення Ганни як спортсменки поділилась її перший тренер Тетяна Ольхова.

Надалі відбулася запальна руханка та практичне заняття під керівництвом титулованої гості, де кожен отримав корисні поради і мав змогу продемонструвати гарну фізичну форму й техніку.

На завершення заходу хлопців і дівчат заохотили подарунками та сувенірами від НОК України з відповідною символікою, також усі бажаючі отримали автограф Ганни Александрової.

 
 
 
22.05.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах