Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем вишиванки!

Сьогодні українці у всьому світі долучаються до прекрасного свята – Дня вишиванки, яке вже 15 років відзначається в третій четвер травня. За доброю традицією у цей день на роботу в українському національному вбранні вийшли і працівники управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Вишиванка протягом багатьох століть використовувалася нашим народом у повсякденному гардеробі, але водночас сприймалася як оберіг – символ здоров’я та краси. Кожен охочий може приєднатися до відзначення Дня вишиванки, одягнувши вишиту сорочку.

Начальник управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА Володимир Мицик сердечно вітає всіх зі святом: «Українська вишиванка символізує зв’язок поколінь, є елементом культури, який об’єднує українців та допомагає зберегти свою ідентичність. Активно долучаються до цього дня і видатні спортсмени, які своїми високими досягненнями роблять потужну промоцію України у світі. Давайте шанувати свої традиції, і показувати своїми справами любов до рідного регіону та Батьківщини!».

 
 
20.05.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах