Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку розпочалися обласні змагання з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року

19 лютого в Донецьку на РСК «Олімпійський» стартував чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року.

У відкритті змагань взяли участь начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, директор школи вищої спортивної майстерності Віктор Кірбаба, директор РСК «Олімпійський» Олександр Громаков, директор обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з видів боротьби Сергій Крапівкін.

В урочистому привітанні до учасників Володимир Мицик зазначив, «що змагання проводяться в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо патріотичного виховання підростаючого покоління та на честь Дня захисника Вітчизни. Дзюдо є тим видом спорту, який розвиває фізичні якості, зокрема спритність та швидкість». Володимир Мицик побажав спортсменам «бути в житті такими ж активними, як і в спорті, прославляючи на всеукраїнських та міжнародних змаганнях спортивну славу Донецької області».

Учасниками змагань є 120 спортсменів з 25 міст та районів Донеччини. За їх підсумками формуватиметься збірна команда Донецької області для участі в чемпіонаті Україні з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року, який відбудеться 16-19 березня в Одесі.

 
19.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах