Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У фіналі обласних змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я» перемогла родина Сало з Лиману

15 травня, у Міжнародний день сім’ї, краматорський міський парк культури та відпочинку ім. О.С.Пушкіна став місцем проведення фіналу обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

За перемогу, що дає право представити Донеччину на національному рівні в червні, боролися представники 11 громад: Авдіївської, Бахмутської, Добропільської, Дружківської, Костянтинівської, Краматорської, Лиманської, Маріупольської, Нікольської, Новогродівської та Слов’янської.

Привітали батьків та їх дітей начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник Краматорського міського голови Андрій Безсонний і директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

«Спортивні змагання серед родин Донеччини завжди вирізнялися цікавою запеклою боротьбою, а їх переможці гідно представляли регіон на всеукраїнському фестивалі – так, родина Савчуків із Вугледару вигравала фінали у 2017 та 2018 роках, а також була третьою в 2016 році. Дуже добре, коли особистий приклад у заняттях фізичною культурою та спортом для дітей подають їх батьки, і сім’ї разом долучаються до регулярної рухової активності. Бажаю всім бути здоровими, сильними та досягати нових перемог!» - сказав Володимир Мицик.

Команди з неймовірним азартом бігали, стрибали та долали всі перепони в рамках спортивних естафет «Переправа», «Смуга перешкод» і «Швидкість з м’ячем», які поєднували в собі спорт, розваги та здорове суперництво. Кожен отримав потужний заряд позитивних емоцій та гарного настрою.

У підсумку, переможцем обласних змагань стала родина Сало (команда «Стріла») із Лиману, друге й третє місця посіли сім’ї Полових та Усік із Авдіївки.

Усі команди нагородили сувенірами і грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а трійку кращих – ще й кубками та медалями.

 
 
 
 
 
 
 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (фотоальбом - за посиланням).

18.05.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах