Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі дали старт обласному заходу «ВелоДонеччина»

13 травня в місті Маріуполі стартував обласний фізкультурно-оздоровчий захід «ВелоДонеччина», присвячений Дню Європи. Цього ж дня велопробіг досяг міста Волноваха.

З вітальною промовою до маріупольських велосипедистів, що зібралися в Театральному сквері, звернулися начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, т.в.о. начальника управління молоді та спорту Маріупольської міської ради Георгій Федоренко. На центральній площі у Волновасі напутні слова учасникам дав заступник керівника Волноваської міської військово-цивільної адміністрації Ігор Капран.

«ВелоДонеччина» – це новий регіональний захід масового спорту, що проходить під патронатом голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Кириленка. Ми розуміємо, що запорукою успішної країни є громадяни, які фізично загартовані та мають міцне здоров’я, тому основою метою цього велопробігу є об’єднання різних категорій населення навколо ідеї рухової активності. Долучитися до свята здорового способу життя можуть як досвідчені спортсмени, так і аматори – кожен обирає собі маршрут по силах», - відзначив Володимир Мицик.

Усього учасники «ВелоДонеччини» подолають близько 250 км протягом трьох днів. 14 травня до заходу приєднаються представники міст Вугледар, Курахове, Селидове, Покровськ та Мирноград, 15 травня пробіг завітає в міста Костянтинівка, Дружківка, а також Краматорськ, де о 14:00 в парку культури та відпочинку ім. О.С.Пушкіна заплановано фініш.

Символом єднання громад Донецької області стане прапор «Спорт для всіх», на якому свої автографи залишать представники всіх міст-учасників веломарафону.

 
 
 
 
 
 
13.05.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах