Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся чемпіонат міста з боксу

Змагання пройшли з 14 по 16 лютого в молодіжному міському центрі.

Участь у змаганнях взяли команди міста Донецька – ДЮСШ № 3, обласна СДЮШОР з боксу, спортивний клуб «Аріс», фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». За перемогу боролися 44 боксера у 8 вагових категоріях.

Як і тижнем раніше, коли змагалися юнаки, кращий результат продемонстрували спортсмени дитячо-юнацької спортивної школи № 3. Олександр Куковський виграв у ваговій категорії до 56 кг, а Олексій Терновський святкував перемогу в категорії до 60 кг. Івана Зозулю супроводжував успіх у вазі до 64 кг. Кращим боксером міста у ваговій категорії до 75 кг став Ігор Іванченко. Не було шансів на перемогу у суперників Еміля Шукурова, який упевнено виграв у найбільш видовищній ваговій категорії +91 кг. У результаті – усе ті ж п’ять перемог і беззастережне перше місце серед команд.

Разючу стабільність продемонстрували спортсмени спортклубу «Аріс», на рахунку яких знову дві вікторії. В’ячеслав Куликов здобув перемогу в категорії до 69 кг, а Денис Нсофор став кращим у ваговій категорії до 81 кг.

Трохи розчарували своїх шанувальників спортсмени обласної СДЮШОР з боксу, які в цей уїк-енд лише одного разу піднімалися на найвищу сходинку п’єдесталу. Єдина перемога на рахунку Павла Нешепелова у ваговій категорії до 91 кг.

Усі переможці та призери чемпіонату міста з боксу нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту міської ради.

 
19.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах