Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донеччини встановили п’ять рекордів України

З 16 по 18 квітня на базі спортивного комплексу «Олімпія» в селі Поляна (Закарпатська область) відбулись IX літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту з важкої атлетики пам’яті Михайла Баки (фінальні змагання). 
 
Донецьку область у фінальному турнірі майстрів-ветеранів представили чотири важкоатлети, і Анатолій Баранов, Володимир Канделюк та Володимир Терещук зафіксували національні досягнення.
 
У ваговій категорії 89 кг серед спортсменів шостої вікової групи (60-64 років) абсолютним чемпіоном України став майстер спорту Анатолій Баранов (м. Бахмут). У сумі двоборства наш чемпіон набрав 178 кг (77+101), встановивши два рекорди країни (у поштовху та в сумі). Організатори заходу відзначили ці блискучі результати сертифікатом про рекорди, дипломом і золотою медаллю, а також кубком за абсолютну перемогу. Тож видатні досягнення тренера-викладача Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки додають мотивації його вихованцям. 
 
 
Дворазовим рекордсменом України також став кандидат у майстри Володимир Канделюк (м. Бахмут), який виступив у категорії 73 кг серед спортсменів п’ятої вікової групи (55-59 років). Наш чемпіон країни зафіксував національні досягнення у ривку та сумі двоборства – 189 кг (84+105).   
 
 
У цій же ваговій категорії національний рекорд у поштовху встановив спортсмен першого розряду Володимир Терещук (м. Слов’янськ), який став найсильнішим у десятій віковій групі (80 років і старше) – 84 кг (35+49). 
 
Чемпіоном України також став майстер спорту Микола Саєнко (м. Бахмут), вагова категорія 81 кг, сьома вікова група (65-69 років) – 85 кг (40+45).  
 
 
02.05.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах