Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов відкритий турнір міста з дзюдо, присвячений Дню захисника Вітчизни

14-16 лютого в Донецьку пройшов відкритий турнір міста з дзюдо, присвячений Дню захисника Вітчизни.

У палаці культури «Куйбишева» за перемогу боролися команди Донецька, Комсомольська, Ясинуватої, Горлівки, Маріуполя, Макіївки, а також селища міського типу Миронівка. Усього в турнірі взяло участь 107 дзюдоїстів, які визначали кращого в турнірі серед дівчат та юнаків. Дівчата боролися в чотирьох вагових категоріях, а юнаки в десяти.

У боротьбі за перемогу серед дівчат успіху досягли дзюдоїстки селища міського типу Миронівка, які двічі піднімалися на найвищу сходинку п’єдесталу. У категорії до 40 кг виграла Євгенія Шевченко, а у вазі 57 кг кубок переможця дістався Христині Резніковій. Донеччанка Ганна Островська виграла в категорії до 44 кг. У найважчій ваговій категорії до 63 кг у турнірі серед дівчат перемогу здобула комсомольська дзюдоїстка Марія Меркулова.

Турнір серед юнаків перетворився на бенефіс дзюдоїстів з міста Донецька. Костянтин Толмаков став першим у ваговій категорії до 42 кг. Михайло Прудніков виграв у категорії до 46 кг. У турнірі спортсменів до 50 кг перемогу здобув Микита Шкиря. Ігор Карпець і Владислав Шакрунов стали переможцями в категоріях до 60 і 65 кг. У вазі до 73 кг не залишив шансів суперникам Юрій Петренко. У видовищній і найважчій ваговій категорії +73 кг виграв Михайло Костенко. Тільки тричі на перше місце піднімалися дзюдоїсти з приїжджих міст. Спортсмени з Горлівки стали першими у двох категоріях. До 34 кг удача посміхнулася Данилу Дорофєєву, а Роман Романцов переміг у турнірі до 38 кг. Маріупольський дзюдоїст Максим Чебурахін святкував перемогу у ваговій категорії до 55 кг.

Після закінчення змагань усі призери відкритого турніру міста Донецька з дзюдо нагороджені медалями, призами та грамотами комітету з фізичної культури і спорту міської ради. Крім того, переможці змагань нагороджені пам’ятними кубками.

 
19.02.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах