Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті відбувся чемпіонат України з карате JKS

23-25 квітня легкоатлетичний манеж спортивного комплексу «Металург» міста Бахмут прийняв чемпіонат України з карате JKS.

Національні змагання зібрали понад 250 спортсменів з Києва і 7 областей України: Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської та Харківської.

На відкритті чемпіонату учасників привітали почесні гості: президент Всеукраїнської громадської організації «Українська асоціація карате» Олексій Левадний, виконуючий обов’язки начальника управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Сергій Горбунов, заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Дмитро Подопригора. Вони подякували всім спортсменам, які завітали до Бахмута, та організаційному комітету, який доклав максимум зусиль для створення всіх необхідних умов, побажавши нових високих досягнень та яскравих перемог.

Донеччину на турнірі гідно представила збірна команда, яку склали каратисти з міст Бахмут, Дружківка, Краматорськ, Маріуполь, Слов’янськ, Костянтинівка і смт Верхньоторецьке.

За підсумками змагань у різних розділах та вікових категоріях спортсмени області поповнили скарбничку низкою медалей: 38 золотими, 39 срібними і 59 бронзовими.

 
 
 
 
 
 
 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (за посиланням)

27.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах