Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі визначили найспортивніших депутатів Донецької області

23-24 квітня в місті Добропілля відбулися фінальні змагання спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, об’єднаних територіальних громад Донецької області.

Звання кращих виборювали команди, сформовані на базі новостворених районів Донеччини: Бахмутського, Краматорського, Маріупольського, Покровського, а також окремі представники Добропільської та Курахівської територіальних громад.

Депутати традиційно змагалися в 5-ти видах спорту: волейболі, футзалі, настільному тенісі, шахах та шашках. Окрім нагород у особистому та командному заліках, учасники боролися за право поїхати в складі збірної Донеччини на всеукраїнський етап спартакіади серед народних обранців, що заплановано провести 7-12 червня в Чорноморську Одеської області.

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Марина Будовій, голова Донецької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Іван Костянецький подякували депутатському корпусу за активну участь у спортивному житті громад і регіону. Відзначимо, що особисто до обласної спартакіади долучилися: голова Краматорської районної ради Сергій Моховик, заступник голови Краматорської районної ради Роман Большаков, заступник голови Покровської районної ради Юрій Середа, голова Черкаської територіальної громади Андрій Головаш, в.о. голови Добропільської територіальної громади, секретар міської ради Віталій Шевченко.

За підсумками всіх видів змагань кращою стала команда Маріупольського району, друге місце посіли представники Краматорського району, третє – Покровського.

 
 

Депутати з Маріупольського району стали переможцями змагань з футзалу та настільного тенісу, другими – у шашках. Команда Краматорського району посіла 1 місце в шахах, 2 місця – у футзалі та волейболі, 3 місця – у шашках та настільному тенісі. Команда Покровського району була першою у волейболі та шашках, другою в шахах, третьою у футзалі. Другу сходинку в настільному тенісі посіла команда Бахмутського району.

 

У особистому заліку з шахів кращими серед чоловіків та жінок відповідно стали Юрій Середа (Покровський район) і Галина Зоненко (Краматорський район), з шашок – Єгор Салявін (Маріупольський район) і Катерина Сахарова (Покровський район), з настільного тенісу – Сергій Трижон (Бахмутський район) і Каріна Кулаковська (Маріупольський район).

Переможців і призерів нагородили кубками, грамотами й медалями управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 
 
26.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах