Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донеччини успішно відкрили національний сезон 2021 року

9-11 квітня в місті Львів відбувся перший у 2021 році національний старт з триатлону – чемпіонат України з в приміщеннях, у рамках якого день за днем пройшли змагання з плавання на 300 м, велосипедна гонка на 8 км та біг на 2 км.

Донеччину на чемпіонаті успішно представили вихованці Школи вищої спортивної майстерності та Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, у активі яких 7 медалей в особистому заліку, а також дві командні перемоги серед дорослих та юніорів. Відзначимо, що провідна група триатлетів під керівництвом заслуженого тренера України Георгія Драгуляна і тренера-викладача Ольги Драгулян виступила на змаганнях у Львові відразу після повернення з навчально-тренувальних зборів, що проходили спочатку в Туреччині, а потім у Вірменії в умовах високогір’я.

За підсумками чоловічих змагань срібним призером з результатом 21:26,9 хвилини став Іван Меньшиков, який поступився киянину Віталію Воронцову (20:27,2). Серед жінок «бронзу» отримала Маргарита Крилова (24:21,9), пропустивши вперед представниць Львівської області Марину Кирик (23:59,1) і Софію Прийму (23:35,0).

Мірон Бойко та Іван Шевченко з часом 21:49,0 та 22:55,2 хвилини відповідно тріумфували серед юніорів, посівши першу та другу сходинки, а Варвара Мухіна виявилась третьою серед юніорок (28:00,3).

У юнацьких змаганнях Іван Ткаченко фінішував другим (23:27,2), серед дівчат Олександра Заровна посіла третє місце (26:47,1).

Наступним національним стартом для триатлетів має стати командний чемпіонат України з триатлону серед ДЮСШ, СДЮШОР та серед ШВСМ в Мелітополі Запорізької області, запланований на 22-25 квітня. А вже 18 квітня Маргарита Крилова разом з Віталієм Воронцовим, Мариною Кирик та Юлією Єлістратовою виступлять на першому в сезоні міжнародному старті – етапі Кубка Європи в іспанській Мелільї.

 
 
 
 
 
14.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах