Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сад чемпіонів – нова традиція коледжу ім. С.Бубки

10 квітня в Донецькому обласному спеціалізованому коледжі спортивного профілю ім. С.Бубки висадили 30 горіхових дерев з нагоди 30-річчя Незалежності України та започаткували Сад чемпіонів.

Бахмутський дитячий заміський заклад оздоровлення та відпочинку «Вогник», де з 2015 року функціонує КЗ «Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки», суботнім ранком радо зустрічав бажаних гостей. До учнів і студентів коледжу завітали колеги – юні футболісти на чолі з Артемом Чепуріним, президентом громадської організації ФК «Легіон» (м. Бахмут).

Нагадаємо, між коледжем ім. С.Бубки і футбольним клубом «Легіон» склались дружні партнерські стосунки, а найкращі вихованці «Легіону» здобувають освіту в спортивному коледжі. Гості привезли 30 саджанців горіха – священного дерева, який є символом мудрості, натхнення, обожнення, краси та магічної сили.   

«Сьогодні ми долучаємось до екологічного проєкту «Озеленення планети», – розповів президент ФК «Легіон» Артем Чепурін. – 10 квітня буде висаджено за одну добу один мільйон дерев в 100 країнах світу. Організатори глобального міжнародного проєкту https://greeningplanet.org/ поставили перед собою амбітну мету – протягом трьох років висадити сто мільйонів дерев, відновити екосистему Землі, об’єднати людей планети і змінити екосвідомість людей щодо шанобливого ставлення до природи».

«Ми наслідуємо приклад очільника області Павла Кириленка і підтримуємо екологічні ініціативи, – зазначив директор коледжу ім. С.Бубки Ігор Анушкевич. – З нагоди 30-ї річниці Незалежності України ми започаткували нову традицію, і Сад чемпіонів розпочато з тридцяти горіхових дерев. Сподіваюсь, що саме таку кількість спортсменів Донецька область делегує до складу національної збірної команди на Олімпійські ігри в Токіо», – підсумував майстер спорту СРСР з дзюдо, заслужений тренер України.

Дотримуючись чинних карантинних обмежень, юні спортсмени разом з тренерами-викладачами, вихователями і співробітниками коледжу висадили горіхові дерева. Працюючи дружно і завзято, хлопці і дівчата бажали одне одному успіхів у навчанні – аби кожному вдалося розколоти міцний горішок знань, а також нових спортивних висот – щоб усіх суперників розчистити під горіх та при цьому не отримати на горіхи!

10.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах