Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Міжнародним днем спорту на благо розвитку та миру!

6 квітня світова спільнота відзначає Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, рішення про встановлення якого Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла 23 серпня 2013 року.

Основною метою започаткування цього свята стало прагнення ООН та світового співтовариства поліпшити життя людей за допомогою спорту, регулярної фізичної активності. Відзначаючи Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, людство вбачає в спорті символ позитивної сили та передумову для об’єднання навколо миру, дружби та розвитку.

Усіх небайдужих до свята вітає начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик:

«Сьогоднішній день нагадує нам базові основи: фізична культура і спорт доступні кожній людині, особам будь-якого віку та соціального статусу. Я приєднуюся до кампанії #WhiteCard і підіймаю білу картку на знак миру і спокою у світі. Щиро вірю, що фізична активність буде надійним супутником по життю для всіх змалечку, як це стало для мене особисто.

Щодня ми переконуємося в цілеспрямованості та незгасному прагненні до самовдосконалення наших спортсменів – юних хлопців та дівчат у спортшколах, а також професійних атлетів, які гідно представляють Донеччину та Україну на міжнародній арені. Усі вони слугують наочним прикладом, що спорт – це мир. Спортивні поєдинки показують світу, як можна вирішити будь-яку суперечку за підсумками чесної боротьби, з повагою до опонента. І сердечне вболівання за спортсменів-земляків єднає нас навколо ідеї цього святкового дня».

06.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах