Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Оберіть кращих спортсменів Донецької області в березні 2021 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації щомісячно підбиває підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Пропонуємо спортивній громадськості, усім прихильникам рухової активності та здорового способу життя долучитися до голосування щодо визначення кращих спортсменів у березні 2021 року, наставники яких автоматично будуть визнані кращими тренерами місяця.

Опитування проводиться в трьох категоріях: олімпійські, неолімпійські види спорту, види спорту серед осіб з інвалідністю, і триватиме до 13-00 п’ятниці, 9 квітня.

Переможці номінацій будуть визначені за підсумками голосування вболівальників у соціальній мережі Facebook за нижченаведеними посиланнями, а також голосування експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

► Голосування за кращого спортсмена Донецької області в березні 2021 року з олімпійських видів спорту: https://poll.app.do/the_best_athlete_march2021_sportdonoda_1.

► Голосування за кращого спортсмена Донецької області в березні 2021 року з неолімпійських видів спорту: https://poll.app.do/the_best_athlete_march2021_sportdonoda_2.

► Голосування за кращого спортсмена Донецької області в березні 2021 року з видів спорту серед осіб з інвалідністю: https://poll.app.do/the_best_athlete_march2021_sportdonoda_3.

 
05.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах