Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Проєкт «DO like OLYMPIANS» завітав до Маріуполя

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №9 міста Маріуполь відбулось олімпійське свято за сприяння Відділення НОК України в Донецькій області та Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з видів боротьби.
 
У рамках заходу, спрямованого на формування здорового та активного способу життя, популяризацію фізичної культури й видів спорту, реалізовано Всеукраїнський проєкт «DO like OLYMPIANS», ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України.
 
До учнів завітав почесний гість – майстер спорту міжнародного класу з боротьби греко-римської, переможець Кубку світу Павло Тяпін. До заходу завдяки використанню сучасних технологій зв’язку долучилась і перша в історії вільної боротьби олімпійська чемпіонка серед жінок Ірина Мерлені-Мельник, володарка золотої медалі Олімпіади-2004 і бронзової медалі Олімпіади-2008, триразова чемпіонка світу, дворазова чемпіонка Європи. 
 
Гості заходу акцентували увагу школярів на користі занять руховою активністю та історії олімпійських видів спорту. Ірина розповіла про успішні виступи на Олімпійських іграх, а Павло поділився своїм досвідом участі у багатьох міжнародних змаганнях. 
 
 
З показовими виступами для дітей виступили юні борці греко-римського стилю Маріуполя – вихованці КДЮСШ «Атлетик» та Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з видів боротьби.
 
Фізичні активності гарантували дітям позитивні емоції, веселий настрій і заряд бадьорості. Чемпіон провів динамічну руханку, цікаві естафети, де хлопці та дівчата мали нагоду проявити свої швидкість, силу і спритність.
 
 
Додамо, що в рамках проєкту Національного олімпійського комітету України «Олімпійський куточок» бібліотека маріупольської ЗОШ №9 поповнилася комплектами олімпійської та художньої літератури, які передав представник регіонального відділення НОК України Роман Караваєв.
 
Найактивніші школярі, а також учасники показових виступів отримали подарунки та сувеніри від НОК України з відповідною символікою, а головне – заряд неабиякої мотивації для подальших звершень.
01.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах