Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кваліфікаційні категорії присвоєно 24 тренерам Донецької області з 12 видів спорту

31 березня в режимі онлайн відбулося третє в 2021 році засідання атестаційної комісії з визначення кваліфікаційного рівня тренерів (тренерів-викладачів) для присвоєння кваліфікаційних категорій.

Захід провів голова комісії, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, який наголосив на своєчасності подання необхідних документів. За підсумками розгляду наявних кандидатур присутні на засіданні ухвалили рішення щодо клопотання про присвоєння категорій 24 тренерам з 12 видів спорту.

З вищою кваліфікаційною категорією працюватимуть Юрій Артамонов (стрибки у воду), Олексій Бичков (пауерліфтинг), Юлія Оболонко (плавання), Олексій Солнцев (велосипедний спорт), Олексій Кривошанов (легка атлетика), Микола Ляшенко (волейбол).

Першу кваліфікаційну категорію матимуть Любов Ляшенко (волейбол), Сергій Стрєлець (легка атлетика), Віталій Папазов (пауерліфтинг), Олександр Сидоренко (бокс), Даніїл Мільошкін (дзюдо), Олександр Осадчій та Віталій Мишак (бокс).

Другу кваліфікаційну категорію присвоєно: Ігорю Жаркову, Андрію Рибіну, Олександру Михайлову (футбол), Ірині Мусіхіній, Віні Пархоменко (гімнастика спортивна), Марині Кушнаренко (плавання), Костянтину Оганову, Олександру Каюмову (бокс), Ігорю Іванову (важка атлетика), Яні Шаталовій (черліденг), Володимиру Мохно (легка атлетика).

Таким чином, протягом першого кварталу 2021 року атестовано 45 тренерів (у січні було 9 осіб, у лютому – 12).

Відзначимо, що рішенням атестаційної комісії, яка проходить щомісяця, відбувається присвоєння вищої, першої та другої кваліфікаційних категорій. Обов’язковій атестації підлягають тренери штатної команди національних збірних команд України і тренери (тренери-викладачі), які працюють в закладах фізичної культури і спорту незалежно від підпорядкування та форми власності.

 

01.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах