Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейболістки СК «Лиман» завершили сезон на мажорній ноті

З 26 по 28 березня в місті Хмельницький відбувся четвертий, фінальний тур чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Першої ліги в сезоні 2020/21 років.
 
Фінальний тур за 5-8 місця команда СК «Лиман» зіграла молодим складом. Поступившись «Олімпії» (м. Івано-Франківськ) і «Новатору» (м. Хмельницький) з однаковим рахунком 1:3, волейболістки Донеччини на мажорній ноті завершили піврічний сезон, здобувши перемогу над «ДЮСШ №1» (м. Миколаїв) – 3:0. 
 
У підсумку команда Наталії Лавриненко посіла третє місце в турі і сьоме місце в загальній турнірній таблиці чемпіонату, в якому змагались 14 команд України. Тож СК «Лиман» фінішував у заліковій зоні для Донецької області та Лиманської ОТГ.
 
Від імені клубу тренер команди Наталія Лавриненко висловила подяку за допомогу в участі в чемпіонаті України управлінню фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації, управлінню освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради, куратору волейболу Донецької області В’ячеславу Васильченку, тренерам Олені Дробітько та Світлані Опришковій, а також усьому складу гравчинь СК «Лиман».
 
 
01.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах