Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Учасниками проєкту Do like Olympians стали юні борці Краматорська

У Краматорському вищому професійному торгово-кулінарному училищі № 42 за сприяння Відділення НОК України в Донецькій області і Донецької обласної федерації греко-римської боротьби відбулося олімпійське свято. У рамках заходу, спрямованого на популяризацію здорового та активного способу життя, фізичної культури й видів спорту, реалізовано Всеукраїнський проєкт «Do like Olympians», ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

До майбутніх чемпіонів, які тільки роблять перші кроки в спорті та опановують основи греко-римської боротьби, завітала бронзова призерка І Юнацьких Олімпійських ігор, майстер спорту України з легкої атлетики Ганна Александрова.

Велике задоволення юні спортсмени отримали від руханки з чемпіонкою, яка своїм позитивом та завзяттям заволоділа увагою кожного. Під час бесіди Ганна розповіла про свій спортивний шлях, досягнення на всеукраїнській та міжнародній аренах, із задоволенням відповівши на безліч цікавих запитань, що поставили діти, а також долучилась до тренувань разом з ними.

На згадку про цікаву зустріч усі учасники отримали подарунки та сувеніри від НОК України з відповідною символікою, а головне – заряд неабиякої мотивації для подальших звершень.

 
 
30.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах