Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Волноваському районі відкрили два спортмайданчики зі штучним покриттям

Завдяки субвенції з обласного бюджету на соціально-економічний розвиток у 2020 році Волноваський район отримав два спортмайданчики зі штучним покриттям розміром 42х22 метри – у селах Сонячне та Рибінське.

23 березня відбулося урочисте відкриття спортивних об’єктів за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна, народного депутата України Дмитра Лубінця, керівництва Волноваської райдержадміністрації, начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика.

«Сьогодні ми відкрили 266 і 267 футбольні поля на Донеччині. Керівництво Донецької ОДА зацікавлене, щоб молодь росла здоровою, щасливою, тож такі проєкти реалізовуватимуться й надалі», - відзначив Вадим Філашкін і передав місцевим спортсменам сітки з м’ячами та манішки.

Будівництво майданчиків тривало з вересня по грудень 2020 року. Вартість робіт з облаштування міні-футбольного поля в Сонячному, балансоутримувачем якого буде Хлібодарівська сільська територіальна громада, склала 1997,2 тис. грн. На зведення спортмайданчику на території Рибінської ЗОШ I-III ступенів, який перебуватиме на балансі Волноваської міської військово-цивільної адміністрації, виділили 2392,953 тис. грн.

Передбачається, що нові поля зі штучним покриттям стануть місцем проведення спортивного дозвілля різних верств населення Волноваського району, сприятимуть залученню мешканців до регулярної рухової активності.

 
 
 
 
23.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах